Ledarprogram: Utvecklas som människa och chef

Väx i rollen som chef och på det personliga planet. Få fördjupad kunskap om dig själv i ett genusperspektiv, samt en lösningsfokuserad grund att stå på.

Vår matiga program ger dig ny energi, aha-upplevelser och konkreta verktyg att använda i din yrkesvardag.

Vi skräddarsyr efter ditt företags behov.

Programinnehåll i tidigare utbildningar

  • Leda dig själv för att kunna leda andra
  • Kommunikation och motivation
  • Chefskap och ledarskap
  • Makt och struktur
  • Långtidsfrisk

Innan programstart får du göra en PPA, Personlig Profil Analys, enl. DISC-teorin som vi återkopplar individuellt innan kursen startar (värde 3.500 kr). Analysen är en utgångspunkt i den personliga utvecklingen och kopplas till de olika momenten i programmet.

Kursledare

  • Kicki Fredmark och Ingrid Mårtensson, två seniora konsulter och utbildare som driver PERSONALINVEST sedan 15 år tillbaka. Gedigen erfarenhet av ledar- och personalutveckling, både inom privat och offentlig sektor.

Samarbetspartner

  • Jesper Fundberg, FIl.dr etnologi och Sverigeledande forskare inom området genus och maskulinitet.

PRIS: offert lämnas (ex moms).

För intresse

Maila till kicki@personalinvest.se, eller ring 070-552 4896 eller ingrid@personalinvest.se eller ring 070-55 444 12

Vad tycker cheferna som gått programmet?

”Den inre resan, tryggheten och självförtroendet som stärks i min ledarroll. Jag har fått kraft att våga leda! ” Caroline Gillström, Econova Garden AB.

”Tid för reflektion och analys är halva vinsten, resten kommer när jag använder utbildningens verktyg och metoder i vardagen”, Madelene Tegerstrand, Presto Brandsäkerhet AB

”Lärt mig lösningsfokuserat tänkande d.v.s. ser lättare önskemålen bakom klagomålen och genom PPA-analysen fått en ökad förståelse för andra människor, både privat- och yrkesmässigt.” Ann Ramstedt, ERA-bostadsmäklarna